Ondertekende met succes een orde voor het de overheidsproject van Qatar-SS316L vlakke Bladen

March 24, 2021
Laatste bedrijfscasus over Ondertekende met succes een orde voor het de overheidsproject van Qatar-SS316L vlakke Bladen
SS316L vlakke Bladeninkooporder
 
Deze orden wordt voorbereid op de Olympische Spelen van Qatar. 600 ton 316L-roestvrij staal vlakke bladen wordt gebruikt voor rioolpijpen.
Deze staalplaten hebben vier dikten van 6/8/9/10mm, en de breedte is ook zeer smal bij 225250mm. De oppervlakte van alle staalplaten vereist No.1-oppervlakte, die vlot en niet ruw moet zijn.
Omdat de vlakke staalplaat het eerste proces is om de rioolpijpen te maken, wanneer de staalplaat aan Qatar wordt verscheept, is een laag van rubber in bijlage aan de oppervlakte van de staalplaat, en dan wordt een koolstofstaalrol gebruikt om het te beschermen. Omdat dit hoge vereisten op de oppervlakte van de staalplaat plaatst, omdat als de oppervlakte niet vlot genoeg is, zal het tegen het rubber vaak wrijven, dat ook het rubber om zal veroorzaken te breken. Als het een ruwe oppervlakte is, moet het met rubber tweemaal worden verpakt, dat ook de uitgaven van de klant op rubber zal verhogen.
Maar dit keer is onze productie van de staalplaat zeer mooi, vergde het 40 dagen voor 600 ton. Omdat de klant nu in Yiwu leeft, is Zhejiang, het ook zeer geschikt om aan de fabriek voor inspectie te komen. Prijs altijd onze goederen.
In het midden van Mei, wachtten wij definitief op de bulk-carrier om naar Qatar te gaan, en wij kregen de belofte van de klant: Nadat deze partij goederen bij de regering van Qatar aankomt, zullen wij ons aan aankoop blijven zoeken.