Certificaten

 • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. certificaten
  SGS
 • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. certificaten
  QUALITY MANAGEMENT SYSTEM CERTIFICATE
 • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. certificaten
  BSI-ISO 9001
 • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. certificaten
  SGS

Profiel QC

Kwaliteitsdoel:


1. Het voorbijgaande tariefbereik 100%
2. Het tarief van de klantentevredenheid over 90%

 

Kwaliteitscontrolemaatregelen:

 

Co. van de de Pompindustrie van Chengduyongyi, Ltd.


Volgens de de kwaliteitsdoelstellingen van het bedrijf, is het kwaliteitscontroledoel van kwaliteitsborging: „100% van de belangrijkste producten gaan tarief over“. In combinatie met de productieafdeling en de de kwaliteitsdoelstellingen van de afdeling, bepaalt de productieafdeling de implementatiemaatregelen en de beheersmethodes. Product controle en meting in het productieproces, van de grondstoffen aan de levering van geëindigd - producten. De kwaliteit wordt strikt gecontroleerd in het gehele proces, en de ongeschikte producten worden niet toegestaan om te leveren.

1. Leverancierskwaliteitscontrole

 

Co. van de de Pompindustrie van Chengduyongyi, Ltd.


De kwaliteit, prijs en leveringscyclus van componenten bepaalt de kwaliteit, kosten en productiecyclus van het product, en de kwaliteit, kosten en leveringscyclus van de componenten hangt van de leverancier af. Daarom als handelsmaatschappij die wij hebben moeten om de bekwaamheid en de sociale verantwoordelijkheid van leveranciers strikt onderzoeken alvorens orden te plaatsen.

2. Product controle en meting:


De productiekwaliteitsborging controleert de afdeling voor de inspectie van grondstoffen aan half afgewerkt en geëindigd - producten verantwoordelijk is, strikt de kwaliteit van de producten, en voert hoogtepunt of bemonsteringscontrole volgens de „Inkomende Inspectieverordeningen“ door inspectie, meting, observatie, en bepaling van de documenten van het kwaliteitscertificaat uit. Na het invullen van het „Inkomende Inspectieverslag“, kan het in het pakhuis worden gebruikt.

In het inspectieproces van halffabrikaten en geëindigd - de producten, de kwaliteitsinspecteurs voldoen strikt de „Kwaliteitscontroleprocedures“ en de vereisten van productkwaliteitsnormen om de producten te inspecteren. Wanneer de ongeschikte producten de bedrijfsvoorschriften overschrijden, zal de exploitant worden op de hoogte gebracht om meer aandacht aan de controle te besteden.

3. Controle van Ongeschikt:


De productiekwaliteitsborging de afdeling voor de controle van niet-overeenkomende producten, de inspectie van grondstoffen verantwoordelijk is. De niet-overeenkomende producten zouden moeten zijn teruggekeerd en worden geregistreerd. Tijdens de inspectie van halffabrikaten en geëindigd - de producten, worden ongeschikte producten gevonden, en de productie en de kwaliteitsborging de afdeling onmiddellijk de redenen, vindt analyseert en stellen overeenkomstige correctieve en preventieve te verhinderen maatregelen voor dat de gelijkaardige problemen voorkomen.

Door de controle en meting controle van het productieproces, is de het productkwaliteit van het bedrijf stabiel, gebleven en een hoog pastarief, de product ongeschikte behandeling tarief bereikte 100% gehandhaafd, en het de pastarief van het fabrieksproduct was 100%. Momenteel, hebben de producten van ons bedrijf een plaats in de markt, zullen wij blijven hard werken, en resoluut produceren geen ongeschikt product.

Laat een bericht achter