Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd.

  • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Agent, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Aantal werknemers 100~150
Jaarlijkse omzet 20 million-35 million
Opgericht Jaar 2010
Export pct 80% - 90%

Inleiding

Ongeveer ons

Co. van Wuxishilong, Ltd is bezig geweest met de staalindustrie meer dan 11 jaar. Het wordt in Jiangsu, Wuxi-provincie, China.Only 15 minuten vanaf Wuxi-Hoge snelheidsspoorweg Station.With hoog - kwaliteitsnorm, uiterst nauwgezet vakmanschap, strikte kwaliteitscontrole, de professionele dienst, ShiLong-doelstellingen gevestigd om onze klanten, verdelers en leveranciers van win-win samenwerking te voorzien.

 China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0     China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Onze Producten

Wij zijn beroemd in ons land met goede reputatie, de producten van uitstekende kwaliteit, stevige sterkte en lagere prijs. Onze producten omvatten koudgewalste/warmgewalste roestvrij staalplaat, roestvrij staalrol, roestvrij staalplaat voor vele binnenlandse en buitenlandse staalondernemingen met inbegrip van het Ijzer van Shanxi Tisco.Zhangjiagang Pohang & Staalco., Ltd (ZPSS), Co. van Shanghai Baosteel, Ltd, het Ijzer van Ningbo Baoxin & Staalco., Ltd, het gebied van Taiwan, Vasteland China en vele buitenland en gebieden. Deze producten worden toegepast op techniek, kolenmijn, textiel, stroom, boiler, machines, de militaire industrie en andere gebieden.

 

  China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2   China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3


Wij houden ook de zakelijke relatie met verscheidene Chinese state-controlled onderneming (Spoorweg 11 van China Co. van de Dienstgroep, Ltd en Spoorweg 10 van China Co. van de Dienstbouw, Ltd, enz.) en wij hebben deelgenomen aan het Peking-Shanghai nationale de bouwproject van de hoge snelheidsspoorweg (Jinan-deel), van de de hoge snelheidsspoorweg van Zhangjiakou Hohhot nationale de bouwprojecten in China, die staal bijbehorende materialen leveren aan het bouwproject.

Certificaat van Kwaliteit

 China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5

China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 6

Pakhuis

Wij hebben genoeg staalplaten in voorraad, kunnen beginnen onmiddellijk te snijden, die ons kan maken de levering binnen 7-15 dagen (hangt van de bepaalde situatie af) verschepen.

 China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 7 China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 8  

Pakketten

China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 9  China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 10

China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 11  China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 12

 

Sales&Service
Onze producten zijn uitgevoerd overzee met inbegrip van Zuidoost-Azië, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika. Behalve markt overzee, stellen wij ook een groot aantal van binnenlandse handel in werking die het leveren van staalmateriaal voor verscheidene Chinese nationale projecten van de infrastructuurbouw omvat.


Onze dienst
Pre-sale de dienst; Vrije steekproef. Als de klant heeft van de steekproef vereisen, kunnen wij steekproef kostenloos verstrekken.
De verkoopdienst; Speciaal proces. Wij kunnen andere procesdienst verlenen. Als: het snijden, gegalvaniseerd opgepoetst buigen, gekleurd.
De naverkoopdienst: Wij zorgen de goede kwaliteit van onze producten ervoor. Om het even welke problemen van de kwaliteit die wij, verlies wegens de kwaliteit onmiddellijk zal behandelen, wij zullen compensatie voor klant.

Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

 

Geschiedenis

De belangrijkste lijn van ShiLong-cultuur en de basiswaarden van ShiLong zijn een diepgaande samenvatting van de geschiedenis en algemeenheid die van Baosteel-cultuur, en de uitstekende culturele tradities van ShiLong behandelen erven, en brengende ShiLong-cultuur aan een nieuwe hoogte en een nieuw koninkrijk ingaan.

 


Of het de cultuur van de ondernemersperiode, de cultuur van de ontwikkeling en de overgangsperiode, of de cultuur van de integratieperiode is, de cultuur van de nieuwe ronde van ontwikkeling, wijzen zij allen op de basiskenmerken van de ShiLong-cultuur:

het is de ziel van beheer, en ShiLong-het beheer is de drager van cultuur. De ShiLongcultuur is evenredig met het ontwikkelingsniveau van ShiLong, aanpast aan het milieu dat ShiLong onder ogen ziet, en is verenigbaar met de doelstellingen die ShiLong nastreeft. De ontwikkeling van ShiLong is onafscheidelijk van de steun van geavanceerde cultuur, en de cultuur van geavanceerde cultuur is onafscheidelijk van de waarborg van geavanceerd beheer. Slechts is de cultuur in de praktijk van collectief beheer wordt geïntegreerd een haalbare cultuur die; de ontwikkeling van bedrijfcultuur niet alleen handhaaft de continuïteit van de kerninhoud, maar ook wijst op de vooruitgang van specifieke inhoud met The Times. De kernconnotatie van Jinlai-Cultuur draait altijd rond de belangrijkste lijn die van „strikte en het eisen geest, het leren en innovatieweg, voor prima doel streven“.

Vooruitgang:

2010 het Staalco. van Wuxi ShiLong, gevestigd Ltd, Starded om de verschillende producten van het materialenstaal te verstrekken.

2012 wordt het Ministerie van Buitenlandse Handelsopstelling, Ons product wijd verkocht in binnenlandse markt, en van plan is om de wereldmarkt in te gaan.

2013- Ingaand maket van Noord-Amerika, produceerden onze producten jaarlijkse verkoop is ove $5million

2013 word etc. angent van TISCO, ZPSS, TSINGSHAN.

20162014- Uitbreidt ons verkoopteam voor het verstrekken van onze gekwalificeerde producten aan meer klanten over de wereld.

2018 ShiLong naar de nieuwe bureaubouw toe te schrijven wordt verplaatst aan schaaluitbreiding die.

China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0 China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1
China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3
China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4 China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5 

Dienst

De Beste Dienst van Wuxishilong

Vrije Pre-Sales/Lage prijssteekproef het Merken die raadplegen.

ShiLongaanbiedingen 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

Voor conventionele staalproducten, verstrekken wij steekproeven kosteloos, en de klanten betalen de vracht. Voor aangepaste goederen, proberen wij ons beste om steekproeven te vinden, en de klant moet de de vormprijs en vracht betalen.

De kwaliteits testende dienst

Na massaproduktie, kunnen wij het certificaat van de derde partijkwaliteitscontrole aanvragen indien mogelijk. Omvattend maar beperkt niet tot SGS, BV. Voor één of ander certificaat van de de invoer noodzakelijk inklaring van landen, te informeren gelieve de verkoper vooraf, om onnodige geschillen na de productie van goederen te vermijden.

 

5-7 dagen Snelle Levering

Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd aan. Voor grote hoeveelheid en speciaal vereiste, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.

de Dienst van 24 urennaverkoop

Vrije waarborgreparatie: Voor verschillende materialen van goederen, hebben wij verschillende houdbaarheid, kunt u de verkoper raadplegen alvorens een orde te plaatsen. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

Antwoordende tijd: Wij zullen de zeereis van de goederen op elk ogenblik, volgen en zullen de klant vertellen voorbereidingen treffen om de goederen vooraf te ontvangen. Na het ontvangen van de goederen, als om het even welke problemen kunnen worden gevonden op elk ogenblik om de verkoper te contacteren. Wij blijven 24 uur per dag online.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons staal te aarzelen de producten, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: sales23@xjxsteel.com, en verheugt zich op het werken met u.

 
 

Ons Team

Wuxi ShiLong het bedrijf heeft een ondernemersdieteam uit hoogst opgeleide en hoogstaande talenten wordt samengesteld, de waarvan leider van Universitaire internationale de handelsmajoor van Tsinghua een diploma behaalde. Bezig geweest met de buitenlandse handelsindustrie 10 die jaar, ook in staalfabriek, staalkennis en markt zeer goed wordt gewerkt. Wij hebben F&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

Begin elke maand, zullen wij onze eigen doelstellingen en reeks de toekenning vooraf plaatsen. Als om het even welke groep hun doelstellingen bereikt, kunnen zij van hun beloningen genieten wat slechts de winnaar behoort. Kleurrijke ourdooractiviteiten. Geniet van uw leven.

                    China Wuxi ShiLong Steel Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Laat een bericht achter