• img.alt
  John Fairbank
  de roestvrij staalstrook met goede kwaliteit en de dienst van de Verkoopbediende is zeer good.i zoals dit bedrijf ik kan met uw opnieuw werken hoop
 • img.alt
  Woeste Jongen
  het goed, de gegalvaniseerde kwaliteit van de staalrol is goed en I donot ziet gebroken op them.that aardig is
 • img.alt
  Fleuriau
  De verzendingssnelheid is zeer snel, en de vereisten kunnen me ontmoeten. De verkoper is zeer verantwoordelijk.
Contactpersoon : Jo Gao
Telefoonnummer : 0086 18706170710
WhatsApp : +8618706170710

40mm Dikte ASME 515 warmgewalste die het Drukvatplaten van Gr60 voor Boiler worden gebruikt

Plaats van herkomst China
Merknaam OEM/ODM
Certificering ISO
Modelnummer ASME SA515 GR. 70
Min. bestelaantal 1 ton
Prijs negotiable based on the quantity
Verpakking Details Standaardzeehavenverpakking of als douaneverzoek
Levertijd 10-30 dagen
Betalingscondities T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen 6000 ton per maand
Productdetails
Norm AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS lengte 10004000mm
Het verschepen Overzeese vracht MOQ 1 TON
Oppervlakte zwart/gepeld/oppoetsend/ Haven Shanghai
Hoog licht

SA515GR60 platen

,

Sa 515 van het de Legeringsstaal van Gr. 60 het Drukvatplaten

,

het staalplaten van het boilerdrukvat

Laat een bericht achter
Productomschrijving
Professioneel Chrome-Legeringsstaal, de Gesmede Veelvoudige Economische Doeleinden van het Legeringsstaal
De Platen van de de Boilerkwaliteit van SA 515 GR.60 zijn vrij van allerlei lekkages van om het even welk type van vloeibaar element dat van gebruik in ongelijke soorten praktijken is. Dit soort product zet de toepassingsprestaties op en is goed goed-gehouden van want de oppervlakte van het drukvat of de diverse doeleinden eindigt waarin deze platen als vervaardigingsmateriaal in gebruik kunnen worden gemaakt. Deze producten tonen zeer goede prestaties voor de temperatuur die neer aan temperatuur 1600 graden van F. is. De juiste onthardende temperatuur van het type van ontworpen platen is ongeveer 1900 gr. F. Ook, heeft het het vermogen van een geneigdheid voor het dragen van de grotere druk en het kan het product volledig van allerlei verlengingsprocedure vrij gemakkelijk maken. Het product wordt gebruikt in verschillende hoge temperaturen. Ook kan het in het proces worden gebruikt dat grotere druk vereist. Het product toont zeer goede met lage tarieven van corrosie en bewonderenswaardige afschuwelijk aan SCC.

De Platen van het het Drukvatstaal van SA 515 GR.60 vandaag worden gevonden in verscheidene toepassingen worden gebruikt die. Wat van hen zijn voor de kust de olie boorindustrieën, petrochemische stoffen, farmaceutisch materiaal, specialiteitchemische producten, machtsgeneratie, gasverwerking. Ook, wordt het gevonden in toepassingen zoals geneesmiddelen gebruikt, warmtewisselaars, zeewatermateriaal, pulp & worden de papierindustrie, de condensatoren, het chemische materiaal, de PLATEN van enz. SA 515 GR.60 goed getest bij onze industrie voor het controleren van zijn kwaliteit. De gedaane tests zijn hardheidstests, macrotest, micro- test, die test flakkeren, etc. afvlakkend test, mechanische test. De exemplaren van in bijlage en aangeboden documenten zijn inclusief van berokingscertificaat, handelsfactuur, verpakkende lijst, thermische behandelingsgrafiek, QAP, waarborgbrief en enz.

Specificaties en toepassingen van de PLATEN van SA 515 GR.60
 De soorten producten door ons bedrijf worden verstrekt worden samengesteld uit diverse verschillende soorten proces dat. De platen worden gemaakt omhoog met behulp van een perfect mengsel van de onbereikbare grondstoffen, hoogst gekwalificeerde ingenieurs, ervaren arbeidskrachten en volledig geautomatiseerde gemoderniseerde machines die een bewonderenswaardige kwaliteit van de Ketelplaten van SA 515 GR.60 maken. Deze soorten platen worden ontworpen op zulke wijze daar is geen behoefte aan om het even welk soort spanning voor het gebruiken van om het even welk soort chemische elementen in de drukvaten. Deze die soorten platen onder de supervisie van diverse hoogst gekwalificeerde beroeps worden vervaardigd over de het werk capaciteit van het product ervoor te zorgen. Deze producten tonen een grote tendens om zich tegen om het even welk soort corrosieve actie betreffende het product te verzetten en hen van allerlei vervormingen vrij te maken.
Britse Norm
Europese Norm
ASTM/ASME
DIN
BS1501-161-430A
EN10028 P265GH
A/SA515 - Rang 60
DIN 17155 HII
Deze soorten de PLATEN van SA 515 GR.60 zijn vrij van om het even welk soort lekkage van om het even welke soorten de elementen van de vloeibare toestand dat in diverse soorten processen nuttig is. Deze soorten het product verhogen de prestaties van de toepassingen en voor de oppervlakteafwerking van de drukvaten of de verschillende toepassingen bewonderd waarin het als fabricationsmaterialen kan worden gebruikt. Deze soorten het product tonen grote prestaties neer voor de temperaturen aan 1600 graden van F of wij kunnen tot 870 graden van C. zeggen. De prominente onthardende die temperatuur van de soorten platen door onze graad F. worden vervaardigd van de bedrijfindustrieën ongeveer 1900.
Deze soorten product hebben de capaciteit van een te tolereren neiging maximaliseren de druk en kunnen het product van elk soort verlengingsproces vrij gemakkelijk maken. Deze soorten product worden gebruikt in diverse hoge temperaturen en kunnen in de processen worden gebruikt die hoge druk vereisen. Het product toont één of ander uitstekende lage corrosietarieven en bewonderenswaardig afweermiddel aan spanningscorrosie het barsten.
40mm Dikte ASME 515 warmgewalste die het Drukvatplaten van Gr60 voor Boiler worden gebruikt 0
SPECIFICATIE
Rang
De Boiler van ASME SA 515 GR.60 en Drukvatstaalplaten
Breedte
1500mm3000mm
Dikte
3mm600mm
Lengte
3000mm11000mm.
Productie
Warmgewalst (u)
Thermische behandeling
Gerold/Normalised/N+T/QT
CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN HET STAALplaten VAN A515 BQ GR.60
C
Si
Mn
P
S
Al
Cr
Cu
Ni
Mo
Nb
Ti
V
0,18
0,4
0.95/1.50
0,015
0,008
0,02 (Min)
0,3
0,3
0,3
0,08
0,01
0,03
0,02
MECHANISCHE EIGENSCHAPPEN VAN HET STAALplaten VAN DE BOILERkwaliteit
Treksterkte (ksi)
Opbrengststerkte (ksi)
Verlenging min, % 200 mm (8 binnen)
Verlenging min, % 50 mm (2 binnen)
485-620 (70-90)
260 (38)
17
21