Er zijn 50 dagen tot het Openen van de Winterolympics van Peking op 4 Februari

December 16, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Er zijn 50 dagen tot het Openen van de Winterolympics van Peking op 4 Februari
De XXIV Olympische de Winterspelen, het is gepland om op Vrijdag, 4 te openen Februari, en op Zondag, 20 Februari, 2022 te sluiten. De de Winterolympische spelen zullen van Peking bestaan uit 7 gebeurtenissen, 15 gebeurtenissen en 109 gebeurtenissen. De gastheren van Peking alle ijsgebeurtenissen; Het Gebied van de Yanqingsconcurrentie is de oorzaak van bobslee, luge en alpiene het ski?en gebeurtenissen; Het district van Chongli van Zhangjiakou is de oorzaak van alle sneeuwgebeurtenissen behalve sneeuwopheldering, het sledding en het alpiene ski?en.
 
Op September 17, 2021, de themaslogan van de Winter van Peking Olympische en Paralympic-Spelen -- „Samen naar de Toekomst“ werd bevrijd. Op 18 Oktober, werd de vlam van de de Winterolympische spelen van Peking aangestoken in Griekenland. Op 20 Oktober, kwam de vlam van de de Winterolympische spelen van Peking in Peking aan.
 
De rekrutering van vrijwilligers voor de Winter van Peking is 2022 Olympische en Paralympic-Spelen fundamenteel voltooid geweest, en de opleiding van vrijwilligers voor de Spelen is in volledige verrichting. Op 15 November, werd een nieuwe muziekvideo die de themaslogan van de Winter van 2022 bevorderen Olympische en Paralympic-Spelen „samen naar de Toekomst“ officieel gelanceerd over het platform.
Op 16 November, 2010, „samen voor de Toekomst -- De Winterolympics van Peking de Bevordering werd“ gehouden in het Chinese Culturele Centrum in Parijs, Frankrijk. Meer dan 100 mensen van de culturele, artistieke en sportencirkels van China en Frankrijk, evenals vertegenwoordigers van Chinees woonden overzee de gebeurtenis bij. Op de ochtend van 3 December, hield het de Raad van de Staat Informatiebureau een persconferentie. Peking 2022 de Winterolympics is gepland om op 4 te openen Februari en op 20 te sluiten Februari. De Paralympic-de Winterspelen zijn gepland om op 4 te openen Maart en op 13 te sluiten Maart.
 
Dit is de concurrentie voor atleten. Wij heten over de hele wereld vrienden van welkom om de grote gebeurtenis in Peking te vieren terwijl het doen van een goed werk in het verhinderen van de epidemie.